15. listopadu 2021 - Všechny příchutě medoviny Hřebečské nám právě zaplnily regál.
Skořicová - louhování skořicové kůry v medovině zanechalo nezaměnitelnou chuť.
Mandlová - aroma a chuť mandlí je příjemně pikantní a dodává medovině sváteční osobnost.
Bylinná hořká - medovina nejvýraznějšího charakteru v sobě snoubí celkem 21 bylin.
Ořechová - ojedinělá kombinace hořkého ořechu a sladkého medu.
Staročeská - vytříbené spojení chutí pomerančové kůry, skořice, pelyňku a kardamomu.
Knížecí - lahodná kombinace chmelu a medu podtržená hřebíčkem.
Tradiční - aroma a chuť medoviny v té nejčistší podobě.
Kláštěrní - vyvážená chuť medu a znamenitého puškvorce vyladěná meduňkou.
https://www.medoviny.cz/kategorie/19-MEDOVINA-Medovina-Hrebecska/index.htm